Help een handje

Onze partHelp een handjeners in het Zuiden kunnen niet zonder jouw hulp. Help hen een handje en zet een actie op poten met je school, jeugdbeweging, bedrijf of vereniging. Opbrengsten van acties zijn onontbeerlijk voor het werk van onze partners. Aarzel niet, jouw hulp is hard nodig.

Wil je iets doen maar je weet niet goed wat? We zetten je graag op weg:

Sponsoractiviteiten
Laat je activiteit sponsoren en haal zo geld op voor Proma. Organiseer een sponsorloop, een wandel- of een fietstocht. Laat je sponsoren per kilometer of per rondje. Goed voor de conditie, de gezondheid én voor Proma!

Verkoop wat lekkers
Sta zelf achter de potten en verkoop je zelfgemaakte koekjes of cakejes. Geen keukenprins(es)? Verkoop zakjes snoep of chocolade, dat smaakt altijd! Of waarom geen bloemetjes? Een bloemetje fleurt ieders dag op.

Quiz
Quizzen is hot! Waarom dus geen quiz organiseren? Je leert gegarandeerd heel wat bij en je bezorgt velen een gezellige avond. Tijdens dat quizzen heeft iedereen ook wel dorst en honger. Ideaal dus om drankjes en versnaperingen aan te bieden.

Wil je graag samen brainstormen? Meer informatie over het opzetten van een actie? Of wil je publiciteit maken voor onze organisatie of een project? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Als je beslist een actie op touw te zetten, vragen we je je actie aan te melden.

Wat kun jij doen?Doe een giftGeef een feestLaat iets na

Print Friendly, PDF & Email