Integrale vorming in Andahuaylillas, Peru

Integrale vorming AndahuaylillasProma steunt de integrale vorming van de inwoners van Andahuaylillas in het zuiden van Peru op 40 minuten rijden van Cuzco. In samenwerking met de zusters van het Heilig Hart van Jezus en in overleg met de bewoners, de lokale autoriteiten en de school Colegio San Ignacio de Loyola  streven we naar kwaliteitsvol onderwijs waar ieder zijn vaardigheden kan ontwikkelen en werken we aan een cultuur van solidariteit en vrede.

De school organiseert kleuter-, lager- en middelbaar onderwijs voor 900 leerlingen en heeft ook afdelingen in afgelegen, arme gebieden. Alcoholisme en (familiaal) geweld zijn er wijdverspreide problemen. Daarom organiseren we vormingsateliers en regionale ontmoetingsdagen waarin vorming en reflectie centraal staan. We vormen ook authentieke, lokale leiders. In totaal helpen we zeshonderd kinderen, 350 adolescenten, zeshonderd vaders en moeders en vijftig leerkrachten.

Geef de inwoners van Andahuaylillas een duwtje in de rug en vermeld 2013/37 Integrale vorming Andahuaylillas in de mededeling van je overschrijving.

Integrale vorming Andahuaylillas in ProMagazine.

ProjectenProjecten Latijns-AmerikaVorming jongerenVorming volwassenen

Print Friendly, PDF & Email