Onderwijs, da’s vree wijs!

Ben je overtuigd van het belang van onderwijs en vorming? Wil je meer weten over het belang van een goede opleiding voor jonge mensen in het Zuiden? Rep je dan op zaterdag 14 december 2013 naar Brussel voor onze ontmoetingsdag “Onderwijs, da’s vree wijs!”.

Hans De Greve, beleidsmedewerker bij Plan België, geeft een algemeen overzicht van de situatie en het internationaal beleid. Hij illustreert het theoretische gedeelte met een aantal concrete voorbeelden van onderwijsprogramma’s ter plaatse. Nadien is er tijd voor vragen. We sluiten af met een hapje en een drankje. Tijdens dit informeel samenzijn zijn alle vragen over onze werking en onze projecten welkom. Het is bovendien een uitgelezen moment om ervaringen uit te wisselen met andere sympathisanten. We voorzien af te sluiten rond 13u.

Wij hebben jou er graag bij op 14 december 2013 om 9u30 in onze lokalen in Brussel. Inschrijven kan tot en met 11 december 2013 telefonisch of per e-mail. Deelname is gratis. Verspreid de uitnodiging onder je vrienden en familie, ook zij zijn van harte welkom.

Onze ontmoetingsdag wordt stilaan een jaarlijkse gewoonte. Ook vorig jaar ontmoetten vrijwilligers en sympathisanten elkaar tijdens een uiteenzetting over de nieuwe werking van Proma. Blik even terug in ProMagazine.

Print Friendly, PDF & Email