Ontmoetingsdag: Ook op zoek naar donateurs?

OntmoetingsdagHeb je een kleinschalig project onder je vleugels maar vind je het niet altijd even makkelijk om mensen warm te maken voor je project? Ervaar je moeilijkheden om fondsen in te zamelen? Vraag je je af hoe je in België een netwerk opbouwt rond je project en waar je partners vindt die bereid zijn het te steunen?

Kom dan naar onze ontmoetingsdag op zaterdag 19 december 2015. Samen gaan we op zoek naar donateurs. Sophie Torfs van het Waalse Steunpunt voor Internationale Solidariteit neemt ons gedurende een twee uur durend vormingsmoment bij de hand. Nadien wisselen we ervaringen uit en heffen we het glas.

Afspraak zaterdag 19 december 2015 om 10u in onze lokalen in Brussel (Vorstlaan 199, Oudergem). Inschrijven kan tot en met 14 december 2015 telefonisch of per e-mail met de vermelding van je naam en het aantal deelnemers. Deelname is gratis. Gratis parkeergelegenheid. Kom je met het openbaar vervoer? Neem dan metro lijn 5 en stap af in de eindhalte Hermann-Debroux. Zegge het voort, iedereen is welkom!

Tot dan?

Print Friendly, PDF & Email