Niemand wil een leven op straat, toch?

ProMagazine 3.10 NLInderdaad, het is onwaarschijnlijk dat iemand vrijwillig kiest voor een leven op straat. Zo ook de duizenden straatkinderen in Kinshasa niet. Een groep sympathisanten besloot niet langer toe te kijken en trok in februari naar de Democratische Republiek Congo om voor enkele maanden mee te draaien in de opvangcentra van de organisatie ORPER. De begeleiders van ORPER schuimen de straten af en vangen straatkinderen op. Anny, één van de sympathisanten, gunt je een blik achter de schermen in het nieuwe ProMagazine.

Verder in dit ProMagazine: het gemeenschapscentrum Jesús Maestro in het Colombiaanse Bogotá kreeg een zwaar verlies te verwerken met het onverwachte overlijden van Andrew. De begeleiders van het tehuis Casa del Niño in Argentinië kunnen een extra centje gebruiken voor de verdere uitbouw van hun bakkerij waar ze workshops organiseren.

Je hoeft niet ver te reizen om iets te betekenen voor een ander. Je maakt het verschil al door onze projecten te steunen met een gift. Graag een papieren exemplaar? Geef ons een seintje.

Print Friendly, PDF & Email